Kanepieper | Over mij
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over mij

Meet de Kanepieper

WIM

Op de homepage heeft u kunnen lezen wat de Kanepieper is. Mijn echte naam is Wim van de Kamp en ik zal mij even voorstellen.

Eigenlijk kunt u mij daadwerkelijk zien als een ‘koksmaatje’. Ik kom u graag thuis opzoeken, maar ik reis ook graag met u mee naar andere locaties. Hier kan ik op culinair gebied van alles voor u doen: luxe borrels verzorgen, etentjes voor selecte gezelschappen, maaltijden op locatie en private catering.

 

Mijn passies zijn eten en drinken, maar dan ook alles wat daar mee te maken heeft. Ik wil deze passie graag delen met mijn gasten door voor ze te koken, uitleg te geven over producten en de bereidingswijze.

 

Ik maak met u graag een afspraak om ideeën uit te wisselen en een culinair concept uit te denken voor een onvergetelijke ervaring.

a

PASSIE VOOR KOKEN

Mijn passie voor koken is er geleidelijk in geslopen.

Mijn vader is vroeger chef kok geweest en was veel met eten bezig thuis. Als kind keek ik al graag hoe hij elke kerst zelf kroketten stond te maken. In de loop der jaren is mijn passie steeds verder gegroeid, en probeer ik alles wat ik proef en zie zelf vanaf de basis na te maken. Elke keer als ik met mijn vriendin een verre reis maak probeer ik er culinair dan ook zoveel mogelijk van op te steken!