Kanepieper | Nieuws
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Nieuws

Nieuws en heerlijke recepten

  • Vandaag wil ik graag het recept van een van mijn favoriete comfortfoods delen, namelijk pita kip Baharat.   Baharat is een specerijenmix die zijn oorsprong vindt in het m

  • Ik vind bijna niks lekkerder dan schaal en schelpdieren. Natuurlijk de mossel en de oester, maar ook wulken, langoustines, kreeft, zee egel en kokkels. De laatst genoemde verd

  • Zo vlak na koningsdag, en met het heersende herfstweer kan je wel een opkikker gebruiken. Iets wat mij altijd snottervrij maakt is pittig eten, en dan met name uit Azie. Orien

  •   Wat voor mij onmisbaar is in mijn keuken is bouillon. Daarom maak ik ook elke week minimaal een paar liter. Bouillon is er in vele soorten en maten, en kan ook op heel

  • Waar maak je, volgens mij, het lekkerste stoofvlees van? Niet van riblappen, staartstuk of sukade maar van wangen. Wangen van de koe, het kalf, het varken of zelfs het paard l